Remy bilmecesi

Trabzon yıldız isimin kararsız tavrından rahatsız

Trabzonspor’un transferini düşündüğü Las Palmas’ın ünlü yıldızı Loic Remy konusunda belirsizlik sürüyor. İspanya ekibinin kadrosunda düşünmediği Remy’in Trabzon’a gelmek istediği ancak gerek kulübü ile mali sorunlarını çözememesi gerekse farklı tekliflere karşı net tavır sergilememesi üzerine bordo-mavili yönetim resti çekti.

Başkan Muharrem Usta’nın Remy’e, “Artık kararını ver. Gelmek istiyorsan gel. Yoksa bu defteri artık kapatıyoruz” diye rest çektiği belirtildi. Bordo-mavililer, orta saha için Remy’in alternatifi olarak özellikle R.Kazan’ın kadro dışı bıraktığı Belçikalı Maxime Lestienne ile Kızılyıldız’dan Slavoljub Srnic’i olarak düşünüyor. Remy’i olmazsa bu ikiliden biri transfer edilecek.

21 Oca 2018 - 10:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.