Prag biletleri kapış kapış gitti

Bordo-mavili taraftarlar Trabzonspor ile buluşmak için sabırsız

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Sparta Prag ile oynayacağı maçın biletleri önceki satışa sunulurken, bordo-mavili taraftarlar biletlere büyük ilgi gösterdi. Yeni sezon öncesinde bordo-mavili takım ile buluşmak için sabırsızlanan bordo-mavili taraftarlar 60 ile 650 lira arasında değişen biletlerden almak için gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu ve biletleri tüketti. Trabzonspor-Sparta Prag rövanş maçı 15 Ağustos Perşembe günü saat 20.30 oynanacak.

11 Ağu 2019 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.