Orta sahaya Polonyalı yıldız

Transfer harekatı için düğmeye basan Atmacalarda ilk hedef orta saha

Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını yürütüyor. Yeşil mavili takım 6,8 ve 10 numara oynama özelliği olan Polonyalı Dominik Furman’ı radarına aldı. Son iki sezondur süper ligde çektiği sıkıntıları çekmek istemeyen çaykur Rizespor transferde işi sıkı tutarken gündemine Polonya ekiplerinden Wısla Plock’ ta forma giyen Dominik Furman’ ı aldı. İki yıldır bu ekipte yer alan Polonyalı ora saha oyuncusu güçlü fiziği ile göz dolduruyor. 28 yaşındaki Polonyalı Dominik Furman için, yeşil mavili takımın sportif Menajeri yılmaz Bal’ ın detaylı araştırma yaptığı kaydedildi Her iki ayağını da kullanabilen Furman, orta sahada liderlik özelliğini de taşıyor. Bu sezon Polonya ekibinde 26 maçta forma giyen yıldız oyuncu 6 gol ve 6 asiste imza attı. Dominik Furman 3 kez de Polonya milli takımı formasın giydi

05 Ağu 2020 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.