Orhan Ak'tan flaş penaltı yorumu

Maçın ardından konuşan Trabzonspor yardımcı teknik direktörü Orhan Ak, “Çok zor maç olacağını konuşmuştuk.

Orhan Ak'tan flaş penaltı yorumu
Haber albümü için resme tıklayın

Maçın ardından konuşan Trabzonspor yardımcı teknik direktörü Orhan Ak, “Çok zor maç olacağını konuşmuştuk. Zaten öyle düşünüyorduk. Öyle de oldu. Giresunspor takım savunmasını çok ciddi yapan takım. Çok ciddi maçlarda kazandı. Biz özellikle ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Topun hızını, hızlandırmadık. Giresun takımı kenar ortalarında başarısı olan takım. Bunun üzerinde yoğunlaştık. İlk yarı bizim istediğimiz gibi gitmedi. İkinci yarı daha coşkulu, tehditkar oynadık. Bunun karşılığında geriye düşmemize rağmen, tekrar oyuna döndük. 90 artıda çok fırsat geldi. Kaderde bu da varmış. Onu kullanamadık. Şimdi önümüzde yine bir süreç var. Hazırlanıp devam edeceğiz” dedi.

Uzatma dakikalarında tekrarlanan penaltıyı yeniden Bakasetas’ın kullanmasıyla ilgili olarak ise Ak, “O dakikalarda artık oyuncuya insiyatif veriyorsunuz. Şu da bir gerçek. Bazı oyuncular vardır oyunun zor anlarında kaybolabiliyor. Bakasetas oyunun tamamında sorumluluk alan, oyunun yine girmeye çalışan oyuncuydu. 90 artıda böyle penaltı kazanmışsınız. Tekrar o cesareti kendisinde bulmak önemli. Kısmet. Kalecinin de orada ciddi başarısı var. Onlarıda tebrik ediyoruz” diye konuştu.

19 Oca 2022 - 23:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

G.T - Orhan,ne konuşuyorsun sen?Bir dünya yetenekli futbolcudan bir yıldır bir tane penaltı atabilecek oyuncu bulup çalıştıramamışsınız?Bu ayıp size yeter de artar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 23:11
01

HÜDAVERDİ BALLI - hocam çok kri̇ti̇k penalti yani 3 puani geti̇recek. bakastas i̇yi̇ oyuncu ama sakatliktan bu yana formsuz. vi̇sça penaltici olmaz mi? vi̇sça kazanilmasi gereken oyuncu deği̇l mi̇, çünkü penaltiyi atarsan 3 puan alirsin. önümüzdeki̇ hafta maçi daha stresli̇ olacak?zor maç, artik tüm maçlar zor geçeçecek. abdullah hoca bakalim ne yapacak?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 23:11