Öne geçme sendromu!

Trabzonspor, öne geçtiği maçlarda tam 16 puan kaybetti.

Beşiktaş karşısında öne geçmesine rağmen sahadan son dakika golüyle 2-2 beraberlik ile ayrılan Trabzonspor, öne geçtiği maçlarda puan kaybetme sıkıntısını yine çözemedi. Beşiktaş maçı ile birlikte ligde öne geçtiği maçlarda bordo-mavililer, tam 16 puan kaybederek, büyük yara aldı. Trabzonspor’un bu sezon en çok sıkıntı yaşadığı öne geçtiği maçlarda puan kaybetme durumu Beşiktaş maçı öncesi son olarak evindeki Denizlispor müsabakasında yaşadı.

Trabzonspor, bu maçta öne geçmesine rağmen Denizli’ye 2-1 yenilirken, aynı akıbeti Sivasspor deplasmanında da yaşadı. Öne geçtiği maçlarda bu iki yenilgiyi alan bordo-mavililer, 5 de beraberlik elde etti. Trabzonspor öne geçtiği maçlarda 3’ün de sahasında puan kaybederken, 4’ün de ise deplasmanda aynı sendromu yaşadı. Trabzon, Beşiktaş gibi Başakşehir maçlarında da öne geçmesine rağmen son dakikada bulduğu golle bir puanı kurtarabilmişti.

Trabzon’un öne geçip puan kaybettiği maçlar:

Kasımpaşa: 1 - Trabzonspor: 1

Trabzonspor: 2 - Gençlerbirliği: 2

Sivasspor: 2 - Trabzonspor: 1

Başakşehir: 2 - Trabzonspor: 2

Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 1

Trabzonspor: 1 - Denizlispor: 2

Beşiktaş: 2-Trabzonspor: 2

24 Şub 2020 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

gerçek taraftar - takımın güçlenmesi gerekiyor. kondisyoner yok mu? bol bol hamsi yesinler güçlü kalırlar, ikili mücadelelerde zayıfız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 11:38
02

SELOCAN 61 - kaleci, sosa, sörloth ve vakeyeme hariç, diğerleri çok kötü, son 4-5 maçtir liğin en kötü futbolunu oynuyoruz. bu böyle gitmez...bir gün bir takim bizi 5 lik eder...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 11:38
01

Ender - Şörlot ve uğurcanı çıkar,kalan 9 kişilik kadronun yaş ortalaması kaçtır??? Beşiktaşın Fenerbahçe nin sıvasın neden bizi ezdiği burada.siz 33 yaş ortalamasıyla kadro çıkarırsanız böyle ezilirsiniz.gençler şampiyon yapar.yaşlılar şampiyonu belirler.9 yaşlı topçu yaşı 33 lük takımı kurtaran 2 genç şörlot,uğurcan.trabzonun çocukları serkan,Abdülkadir parmak,Hüseyin,dursun yoksa şampiyonluk hayal??Bu durum ihtiyar takım kurulup gençlerin oynattırılmamasındandır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 11:38