Onazi piyangosu

Nijeryalı oyuncu Rusya’ya gidecek kafilede yer aldı

Trabzonspor’a Ogenyi Onazi piyangosu vurdu. Bordo-mavililerin, Nijeryalı orta saha oyuncusu Onazi, 14 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın ev sahipliğini yapacağı 21. Dünya Kupası’na Nijerya Teknik Direktörü Gernot Rohr tarafından davet edildi. Bursaspor'dan William Troost-Ekong, Abdullahi Shehu, Kasımpaşa'da kiralık olarak oynayan Kenneth Omeruo’nun da dahil edildiği kadroda Onazi’nin iyi bir performans gösterip piyasa değerini katlaması bekleniyor.

05 Haz 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy erkul - her transfer sezonunda piyangolar sadece manşetlerde kalıyor bedava versen alıp başlarına bela etmekten almamayı tercih edilecek oyuncular maalesef bizim takımda bir hayli fazla onazi özelinde söylüyorum ancak bu takıma hiç bir şey vermeyen çok oyuncu var her önüne gelen bu takımda oynamamalı diye düşünüyorum bu kulübün bir ağırlığı vardı artık ayaklar altında geziyor maalesef anadolu takımları bizi yıkamadıklarında üzülüp gidiyorlar düşünün halimizi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 11:00