Okay Yokuşlu: Ersun Yanal bizim için şans

Avrupa’da olamadıkları için çok üzgün olduklarını belirten Trabzon’un genç yıldızı Okay Yokuşlu gelecek sezon hedefe mutlaka ulaşacaklarını ifade etti...

Avrupa’da olamadıkları için çok üzgün olduklarını belirten Trabzon’un genç yıldızı Okay Yokuşlu gelecek sezon hedefe mutlaka ulaşacaklarını ifade etti. Ersun Yanal faktörüne dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, “Ersun Hoca’yla çalışmaktan büyük keyif alıyorum. Onunla tanışmak ve bilgilerinden faydalanmak benim için önemli bir şans. Ondaki isteği görünce zaten biz daha çok motive oluyoruz. Ersun Hoca’yla birlikte adım atmak bile bana göre büyük şans” dedi.

19 Haz 2017 - 10:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Selim Aktaş - ersun yalan ve yönetimin ın tutunacak yeri kalmayınca sizlerimi kullanıyorlar. a yıptır. en büyük şans ts forma bulma şansınız olsa gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 10:47