Oğulcan iddiası!

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte gerek yurt içinden gerekse yurt dışından bir çok oyuncunun ismi Trabzonspor ile anılmaya başladı. Bu isimlerde...

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte gerek yurt içinden gerekse yurt dışından bir çok oyuncunun ismi Trabzonspor ile anılmaya başladı. Bu isimlerden biri de Altınordulu Oğulcan Ülgün oldu. Bordo-mavili takımın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Altınordu ile görüşmelere başladığı öne sürüldü. Bu sezon maç başına 56.7 pas yapıp yüzde 86.4 başarı yüzdesi yakalayan Oğulcan, 21 ikili mücadelede de yüzde 52.4 başarı ortalaması sağladı.

06 Ağu 2020 - 12:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

hasan kaya - bizde ogulcan yokmu alt yapida hani cok oyuncu vardi limitlerin gittigi yere bak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 12:32