Off-road tutkunları Düzce'de şenlikte buluştu

- 21. Geleneksel Off-Road Şenlikleri kapsamındaki yarışlarda pilotlar, çamurlu parkurda mücadele etti

DÜZCE (AA) - Düzce Safari Off-Road Kulübünce (DÜSOF) 21. Geleneksel Off-Road Şenlikleri düzenlendi.

Etkinlikte, farklı şehirlerden 6'sı kadın 86 sürücü, Çilimli ilçesinde hazırlanan özel parkurda yarıştı. Çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalışan sürücüler, parkurda zor anlar yaşadı.

Yağmurun etkisiyle zorlaşan parkurda zamana karşı yarışan sporcular, zorlu etaptan en iyi sürede çıkmak için mücadele etti.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine, yarışlara beklediklerinden fazla ilgi olduğunu söyledi.

Albayrak, "Dostlarımıza yağmur çamur demeden gelip off-road gösterilerimizi izledikleri için teşekkür ediyorum." diyerek, güzel bir hafta sonu geçirdiklerini kaydetti.

04 Tem 2021 - 16:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

NURULLAH ALPHAN İNAN - bu güzel organizasyonda emeği geçen,herkese,çok teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 16:27