Nwakaeme'nin yerine kim gelecek?

Trabzonspor’da gündem Anthony Nwakaeme… Gaziantep maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Anthony Nwakeame, Başakşehir karşısında forma g...

Trabzonspor’da gündem Anthony Nwakaeme

Gaziantep maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Anthony Nwakeame, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın son haftaların en formda olan ismi Nwakame’nin yokluğunda bu bölgede kimi oynatacağı şimdiden merak konusu oldu. İlk akla gelen isim genç Yusuf Sarı olurken, tecrübeli çalıştırıcının, Djaniny’yi sol kanada kaydırıp, Afobe’yi santrafor olarak görevlendirmesi de kuvvetli ihtimal olarak görülüyor.

15 Şub 2021 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.