Nwakaeme için özel uçak!

Moralsizliğinin sebebi ailesinden uzak kalması

KAPTAN OLABİLİR

Trabzonspor’un yıldızı Nwakaeme’nin maçlarda moralsiz görüntüsünün altında yatan sıkıntının aile özlemi olduğu belirtildi. Pandemi süreci nedeniyle ailesinden uzun süredir uzak olan Nwakaeme, Milli arada ailesinin yanına gitmek isterken, yönetim riskli olması nedeniyle bunu kabul etmedi. Bu nedenle moral bozukluğu yaşayan Nwakaeme için Trabzonspor yönetimi Dışişleri Bakanlığı ile temasa geçerek, yıldız ismin ailesinin özel uçak ile Trabzon’a getirmeyi planlıyor. Nwakaeme’nin aile hasretinin giderilmesi amaçlanırken, kaptanlığın da yıldız isme verilmesi de gündemde. Uğurcan’ın da Nwakaeme’nin kaptanlığını seve seve kabul edeceğini yöneticilere ilettiği belirtildi.

28 Eyl 2020 - 09:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

Canca53 - Vakayemenin ailesi deral Türkiye'ye getirilmeli şikebahçe ile olan maçımıza kadar yetiştirilmeli vakayemenin o moralle şike bahçeyi tek başına defansını dağıtacağından kimsenin şüphesi olmasın Bir de kaptanlık konusuna sıra gelince bence perera ve vakayeme ya verilmeli kaptanlık Uğurcan bana göre daha genç daha pişmesi gerek kaptanlık için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 09:27
05

KAYTAZ - adam gibi adam. yonetim sorununu çözmesi lazım. kaptanlık yakışır. hak etti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 09:27
04

alpaslan pekin - çok hoş olur zira adam herşey yapıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 09:27
03

trabzonlu mahmut - valla bilsem bizden para toplayacaklar seve seve veririm . bu adamı mutlu etsinler yeterki.. aile her şeydir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 09:27
01

M.BİRİNCİ - Envakame için her şeye değer.Gönlü alınmalı,kaptanlık yakışır.Yönetim ailesini Trabzona getirirse büyük iş yapar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 09:27