Novak ve Sosa restleşmesi!

Trabzonspor, iki yıldız için taviz vermiyor.

Menajerlerinin fazla para koparma isteğine karşı rest çekildi

OYUNCULAR TAMAM

Trabzonspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sosa ve Novak için görüşmelerde yaşanan menajer sıkıntısının aşılmasına çalışılıyor. Sosa’nın 1+1 yıl daha sözleşmesini uzatmak için 2.2 milyon euroya ‘evet’ dediği, Novak’ın da 3 yıllık yeni sözleşme için 860 bin eurodan 1.3 milyon euroya çıkan teklifi kabul etmişti. Ancak oyuncuların menajerleri Trabzonspor’dan yüksek ücret talep etti.

FENER OYUNU TUTMADI

Sosa ve Novak’ın menajerinin toplamda 500 bin euroyu bulan bu yüksek istek üzerine yönetimin iki menajere de rest çektiği belirtildi. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in yaptığı görüşmelerde iki menajere sözleşmedeki yasal oranın ödeyebileceklerini iletti. Novak’ın menajerinin “F.Bahçe’ye götürürüm” oyunu da bu kulübün transfer yapamaması nedeniyle suya düştü. İkili bu ay içinde imza atacak.

13 Oca 2020 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan - Helal olsun bu yõnetime.aynen bõyle devam trabzonsporun ūstu hickimse degildir.bu bõyle biline

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 11:06