Newton’un Kartal 11’i

Trabzonspor Teknik Patronu derbi öncesi kadrosunu şekillendiriyor

Trabzonspor’da Teknik Direktör Eddie Newton, Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde 11’ini belirliyor. Sezona derbi galibiyetiyle başlamanın planlarını yapan İngiliz Teknik adam kalede Uğurcan’a görev verecek. Savunma hattında sıkıntı yaşayan Newton’un stoper mevkiinde Campi ve Edgar’a, sağ bekte sakatlığı bulunan Pereira’nın yerine Kamil’i, sol bekte ise yeni transfer Marlon’a görev vermesi bekleniyor.

Teknik Direktör Newton’un savunmanın önünde Flavio ve Trondsen’i oynamasına da kesin gözü ile bakılıyor. Orta alanı daha etkin hale getirmek isteyen İngiliz teknik adam, bu bölgede Abdülkadir Ömür, Ekuban ve Nwakaeme ile derbiye başlamayı planlıyor. Trabzonspor’un forvetteki gol umudu ise Milli Takım’dan moralli dönen Sörloht olacak.

09 Eyl 2020 - 10:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.