Nakamba & Trezeguet

İşte Trabzonspor’un İngiltere’de ki diğer gözdeleri…

Trabzonspor’un İngiltere’de ki oyuncu arayışında radara takılan isimler arasında Aston Villa forması giyen Nakamba ve Trezeguet de yer alıyor. Geride bıraktığımız sezon ligde kalması son maçta garantileyen ve gelecek sezon için çıtayı yükselten Aston Villa kurmaylarının Nakamba ve Trezeguet’i de gözden çıkartabileceği belirtildi. Nakamba ön libero, Trezeguet ise kanatlarda görev yapıyor.

İngilizlerin prestijli yayın organı Daily Mail de, Nakamba ve Trezeguet’in yeni adreslerinin Trabzonspor olabileceğini yazdı. Gazete, Aston Villa'nın teknik direktörü Dean Smith'in Premier Lig'e daha uygun oyuncuları kadrosunda görmek istediği belirtildi. Deneyimli menajerin bu sebeple Zimbamveli Marvellous Nakamba ve Mısırlı Trezeguet'nin gidişine onay verdiği kaydedildi.

07 Ağu 2020 - 12:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.