MotoGP'de Marc Marquez zirveye geri döndü

Motor sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan MotoGP'de 2021 takviminin sekizinci yarışını Repsol Honda takımı pilotu Marc Marquez kazandı...

Motor sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan MotoGP'de 2021 takviminin sekizinci yarışını Repsol Honda takımı pilotu Marc Marquez kazandı. .Büyük bir sakatlıktan kurtulan Red Bull sporcusu Marquez, 2019 yılından bu yana ilk kez birinciliğe ulaşarak, Sachsenring Pisti'nde geri dönüş hikayesine imza attı.

Yarışa beşinci sırada başlayan Marc Marquez muhteşem bir startla ikinciliğe yükseldi. İlk turda liderlik kısa bir süreliğine Aleix Espargaro ve Marquez arasında gidip gelirken, Marquez başarılı bir viraj hamlesinin ardından arayı açmayı başardı. Yarışın geri kalan kısmında Marc Marquez yanına kimseyi yaklaştırmayarak liderliğini sürdürdü. Marc Marquez'i bir diğer Red Bull sporcusu Miguel Oliveira takip etti. Son tura girildiğinde sıralamada bir değişiklik olmadı ve Marc Marquez, damalı bayrağın altından birinci geçti. Red Bull KTM Factory Racing takımı pilotu Miguel Oliveira ise ikinci oldu. Marquez bu sonuçla Sachsenring'te 11'inci yarış galibiyetini de kazanmış oldu. MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonunun dokuzuncu yarışı 27 Haziran'da Hollanda'da koşulacak.

20 Haz 2021 - 16:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.