Meydan okumaya gel!

Teknik Direktör Abdullah Avcı, gurbetçi oyuncu Yunus Mallı’yı çok istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gurbetçi oyuncu Yunus Mallı’yı takımında görmek istiyor. Başarılı oyuncuyla görüşen Abdullah Avcı’nın gurbetçi oyuncuyu yeni bir meydan okumaya davet ettiği öğrenildi. Yunus’a kendisini aralarında görmek istediklerini söyleyen Avcı’nın, “Eğer yeniden o Milli formayı giyinmek ve iyi bir kariyer yapmak istiyorsan seni aramızda görmek isteriz. Ben de bir mücadeleye girdim ve yeniden bir varoluş mücadelesinin içindeyim. Sen de yeniden bir başarı öyküsü yazmak istiyorsan seni burada görmek istiyoruz” dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un, Yunus Mallı transferindeki tek engelin ise menajerliğini yapan amcasının olduğu ifade edildi. Wolsfburg’da forma şansı bulamayan ve sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Yunus’un Trabzonspor’a sıcak bakmasına rağmen amcasının işi yokuşa sürdüğü belirtildi. Bordo-mavililer, Yunus için bonuslarla birlikte senelik 1.5 milyon Euro civarında bir teklifte bulunurken, menajerinin 2 milyon Euro’da direttiği ve görüşmeleri askıya aldığı öne sürüldü.

Spor: Nurgül GÜNAYDIN

21 Oca 2021 - 09:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Canca53 - Selo sana katılıyorum birde bu Yunus mali bize kakalamaya çalışıyorlar daha öncede yazdım yine yazıyorum bu adam 500yuro bile etmez Allah aşkına bizden başka bir kulüp varmı yerel basın olsun ulusal basında trabzonspor dan başka bir kulüp varmı bunu isteyen iddia ediyorum bu yunusu biz almayalım ekibeti Mehmet Ekici gibi olur amatör kadar gider demedi demeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 09:11