Meling sola çek!

Novak’ın transfer sürecindeki belirsizlik bordo-mavilileri arayışa itiyor

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Filip Novak ile yapılan görüşmelerden şu ana kadar sonuç alamayan Trabzonspor, herhangi bir olumsuz duruma karşı çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs süreci öncesinde oyuncu ile yapılan görüşmelerde belli bir mesafe kat eden ancak transferi sonuçlandıramayan bordo-mavililer, sol bek için oyuncu havuzunu da geniş tutuyor.

Novak ile yola devam etmek isteyen ancak yaşanabilecek olumsuzlukları da göz önüne alan bordo-mavililer, Rosenborg forması giyen Birger Meling’i markaja aldı. Norveç Milli Takımı’nda da Sörloth ile forma giyen Meling’in sözleşmesi yıl sonunda bitiyor. Piyasa değeri 1 milyon euro olan 25 yaşındaki Meling’in Türkiye ve Trabzonspor’a sıcak baktığı öğrenildi.

01 Haz 2020 - 12:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - novak istemiyorsa gitsin, novak kesinlikle süper bir oyuncu degil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 12:02