Meite tam bize göre!

Trabzonspor, Avcı’nın da defalarca izlediği Fransız oyuncu için nabız yokluyor

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdüren Trabzonspor’da gündeme gelen son isim Milan’da kiralık olarak forma giyen Fransız oyunu Soualiho Meite oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da bir çok kez izlediği ve transfer edilmesi halinde orta alandaki sıkıntıları önemli ölçüde giderecekleri yönünde görüş belirttiği Meite’nin bonservisi ise Torino’da bulunuyor.

Merkez orta saha, ön libero ve on Numara pozisyonlarında oynayan Fransız oyuncunun Torino ile sözleşmesi ise 2023 yılında sona eriyor. Piyasa değeri 5 milyon Euro olan oyuncunun şartlarını araştıran bordo-mavililer, Meite’yi satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı planlıyor. 27 yaşındaki oyuncu devre arasında ise 500 bin Euro kiralama bedeli karşılığında Torino’dan Milan’a gitmişti.

14 Nis 2021 - 12:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.