Medjani’de sürpriz gelişme

Bu arada Trabzonspor’da birinci transfer ve tescil döneminin sona ermesine sayılı günler kala iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Sefa Yılmaz, Ay...

Bu arada Trabzonspor’da birinci transfer ve tescil döneminin sona ermesine sayılı günler kala iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Sefa Yılmaz, Aykut Demir ve Luis Ibanez’in sözleşmelerini feshederek yollarını ayırmayı planlayan bordo mavililerin, savunma oyuncusu Carl Medjani ile de yol ayrımında olduğu öğrenildi. İstanbul’da başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapan 32 yaşındaki deneyimli savunmacının önümüzdeki günlerde sözleşmesinin feshedilebileceği belirtildi.

24 Ağu 2017 - 12:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.