Mandıralı'dan 1996 İtirafı! 'Kamyon Şoförüne İşaret Ettik...'

Trabzonspor'un eski golcüsü Hami Mandıralı 'Fitbol' Dergisi'ne çarpıcı itiraflarda bulundu.

Trabzonspor'un "Bombacısı" Hami Mandıralı, 'Fitbol' Dergisi'ne 1996 yılında kaybedilen Fenerbahçemaçının ardından yaşadıkları bilinmeyen anıları anlattı.

Kamyon eskortluk yapmış

1996 yılında 2-1 yenildikleri maçta sezonun en iyi oyununu sergilediklerini ifade eden Mandıralı, "Kader, alınyazı, şans, şampiyon olamadık. Otobüste bir tane sağlam cam kalmadı. Yanımıza yüklü bir kamyon geldi. Şoföre işaret ettik, tesislere kadar bizim yanımızda gitsin diye, bütün takım kamyon tarafına geçtik, otobüsün diğer yanı bitmiş. Taş yağıyor. Bizim insanımız bizi taşlıyor. Ne yapıyorsunuz? Benden çok mu istiyorsunuz şampiyon olmayı?

"Vicdanen rahatım"

İçinde insan var, formanı giyiyor, şehre hizmet ediyor. Benim emeğim var, yağmur, çamur, kar demeden oynuyorum, tek amacım var şampiyon olmak ama olamadım işte. Yenildik ne yapayım? 25 yıl elbette kolay değil, Trabzon şehrinde. Çok sevenim de oldu çok kızanım da. Vicdanen rahatım, işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Beğenen beğenmeyen olduysa da kaçak güreşmeden, neydiysem öyle davrandım. Yendiğimiz zaman herkes mutlu bizim orada, yenildiğimizde hedef hep sen olunca bir yere kadar dayanabiliyorsun" şeklinde konuştu.

06 Şub 2018 - 14:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.