Leipzig'den Sörloth müjdesi

Trabzonspor 'un yolunu gözlediği, transferi için pusuda beklediği Alexander Sörloth için Leipzig Teknik Direktörü Jesse Marsch, 'Kiralanabilir' raporu...

Trabzonspor 'un yolunu gözlediği, transferi için pusuda beklediği Alexander Sörloth için Leipzig Teknik Direktörü Jesse Marsch, 'Kiralanabilir' raporu vermişti. Norveçli oyuncu önceki gün takımının, AZ Alkmaar'la oynadığı hazırlık maçına 11'de başladı. Alman basını, bu karşılaşmayı yıldız oyuncu için 'son şans' şeklinde lanse etti.

Şartlar zorlanacak

25 yaşındaki futbolcu kendisi için çok kritik olan bu karşılaşmada oldukça etkisiz kaldı. İkinci yarıda oyundan alınan Sörloth'un artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İdmanlarda da rekabette yetersiz kalan golcü oyuncu için Bordo- Mavili yönetim, Leipzig'le görüşmelere başlayacak. Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda tüm şartların zorlanacağı başarılı futbolcu için İtalyan ekibi Torino ve birkaç Avrupa ekibi daha devrede.

19 Tem 2021 - 13:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.