Kurtuluş savaşı!

Ağaoğlu, Trabzon’un içinde bulunduğu durumu böyle yorumladı:

Ağaoğlu, “Tablo ortada. Sihirli değnek yok elimizde. Yine de ateşten gömleği giydik. Cenk kıyafetini giyerek yola çıktık ve Trabzon için her şeyi yapacağız. Bu kurtuluş savaşıdır ve Trabzon gücüyle bu savaşı kazanacaktır” dedi

CİDDİ KRİZLER AŞTIK

Ağaoğlu, Trabzon’un zor günleri mutlaka aşacağına inanıyor. Göreve geleli kısa süre olmasına rağmen ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Özellikle her günümüz ekonomik sıkıntıları aşmak için oldu. UEFA’dan yasağı kaldırmak, 15 Mayıs’a kadar oyunculara ödeme yapıp, serbest kalma sıkıntısını aşmak gibi iki önemli krizi aşmayı başardık. Tabiki bu süreçte aylarca bekleyip 2-3 gün beklemeyen oyuncuların kulübe ihtar çekecek tavırda olmaları bizi üzmüştür” dedi.

1 MİLYAR BORÇ VARKEN…

Ağaoğlu, 1 milyarlık borcun altından kalkmak için 2-3 yıllık planlama ve programın yanı sıra ciddi projelerin gerekli olduğunu ifade ederek, “Bu tabloda eleştirilmek acı verici. Biz 24 saat ‘Trabzonspor’u nasıl krizden çıkarırız’ diye uğraşıyoruz. Göreve gelirken ateşten gömleği giydiğimizin farkında olduğunu söyledik. Bu gömleğin içinde yanmaya da razıyız. Yeter ki Trabzon ayağa kalksın. Bu bir kurtuluş savaşıdır. Ve bu savaşı kazanmak için cenk kıyafetlerimizi giydik” dedi.

EĞER İNANIRSAK..

Ağaoğlu, Trabzonspor için herkesin fedakarlık yapması gerektiğini ifade ederek, “Böylesi devasa borcu sürdürülebilir şekle sokmak için uğraşırken, tabiki büyük kulüp olma gereği yarışmacı da olmalıyız. Ayağımızı yorgana göre uzatıp, iki yönde Trabzon’u iyi noktaya taşımak için çalışıyoruz. Trabzonspor bir markadır. O’nun gücü her türlü zorluğu aşacaktır. Herkesin de bu yolda fedakarca destek olmasını bekliyoruz. Bu kulübü yeniden ayağa kaldırmak bizim elimizde. İnanırsak, başarırız” dedi.

Çağrı HALİLOĞLU

21 May 2018 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - gerek karakterinle gerek alçak gönüllüğünle bu işi kıvıracaksın inşAllah ? yükün büyük Allah kolaylık versin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 11:29