Küme düşme korkumuz yok

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Bakır iddialı konuştu

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, küme düşme gibi bir korku içerisinde olmadıklarını söyledi. teknik heyet ve oyuncularına güvenlerinin tam olduğunu belirten Bakır, “Liglerin başlamasıyla birlikte ligde yükselişe geçeceğimize inancımız tam” dedi.

Çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ifade eden Bakır, “Geride kalan haftalarda maalesef kalitemizi sonuç olarak sahaya yansıtamadık. Ancak böyle gitmeyecek. Ligler yeniden başladığında Rizespor gerçek gücünü gösterecektir. Başarılı oyuncu kadromuzla ligi en iyi bitireceğimize inancımız tam” diye konuştu.

23 May 2020 - 12:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.