Kritik gün!

20 Milyonluk ödeme yapılamazsa Toure ve Hosseini, Başakşehir maçında oynayamayacak

Trabzonspor’da kritik gün... Son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan bordo-mavili kulüp, yine kritik bir ekişte. Bordo-mavili yönetim, geçmişte sözleşmelerinin tek taraflı feshi sonucu tazminat kazanan teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarına 10 Milyon TL, Aykut Demir’e de 9 milyon 200 bin TL ödemek zorunda. Bu isimlerle yapılan taksitlendirme çalışmalarından da olumsuz yanıt alan yönetimi zor bir gün bekliyor.

Trabzonspor yönetiminin gün içerisinde yaklaşık 20 milyon TL’yi bulan bu ödemeyi gerçekleştirememesi halinde yeni transferler Majid Hosseini ve Zargo Toure’ye lisans çıkartılamayacak. Böyle bir durum karşısında iki oyuncu da Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise sorunun çözümü için mücadele ettiklerini belirterek, “Bir şekilde altından kalkacağız. Geçmişte yapılan hataları düzeltmek için adeta savaş veriyoruz” dedi.

10 Ağu 2018 - 11:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - o parayı eğer az bir trabzonspor sevgisi varsa usta ödemesi lazım ? acaba kendi hastanelerini bu şekilde mi idare ediyor ? kendi kolladığı yanal nasıl böyle bir karar aldırır usta da buna seyirci kalır ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 11:41