Kral için kapılar kapalı

Roma’nın, Sörloth için yaptığı 15 milyon Euro’luk teklif sonuçsuz kaldı

Trabzonspor’da kral Sörloth için transfer borsası erken açıldı. Süper Lig’de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Norveçli oyuncu için İtalyan ekibi Roma, Trabzonspor'un kapısını çaldı. Süper Lig'in gol kralı Alexander Sörloth ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan bordo-mavililer ise gelen teklife sıcak bakmadı. Yıldız futbolcunun bonservisini Crystal Palace'dan almak isteyen kulüplerin, ilk olarak Trabzonspor ile anlaşması gerekiyor.

Cengiz Ünder ve Mert Çetin'in formasını giydiği Roma’nın Sörloth için 15 milyon Euroluk bir teklifte bulunduğu ancak bu teklifin bordo-mavililer tarafından kabul görmediği belirtildi. Trabzonspor kurmaylarının, Sörloth'u bırakmak için 25 milyon Euroluk bir teklifi değerlendirmeye alabileceği de öğrenildi. Trabzonspor'da gösterdiği performansla büyük çıkış yakalayan Sörloth, bu sezon 49 maçta 33 gol ve 11 asiste imza attı.

02 Ağu 2020 - 12:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin agaoglu lütfen ts a izleyipte defans elemani alin kaleciler haric tum defansi degistirin kangayi da alacaktiniz orta sahaya dinamizm gedirirdi bir de sag kanat bos oraya bir atam bulun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 12:02