KRAL GÖRÜŞME ODASINA!..

Trabzonspor, golcü oyuncusu Sörloth’un serbest kalır maddesini kaldırmak için harekete geçiyor

Bordo-mavililer Sörloth’u takımda tutmaya kararlı… Trabzonspor’un sezon başında İngiltere’nin Crystal Palace takımından 2 yıllığına kiralık olarak gelen golcü oyuncu Alexander Sörloth’un Alman ekiplerinden Leipzig’in radarına girmesi bordo-mavilileri harekete geçirdi. Özellikle son günlerde gerek Alman basınında gerekse yurt içinde adı sıkça Alman ekibiyle anılmaya başlanan golcü oyuncu için Trabzonspor kurmayları elini çabuk tutmak istiyor.

Bordo-mavili yönetimin, Norveçli golcünün sözleşmesinde bulunan ‘9 milyon Euro’luk serbest kalır’ maddesini kaldırmak için de teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Trabzonspor’da gösterdiği başarılı performansla bütün dikkatleri üzerine çeken ve transferin de en çok konuşulan oyuncularından olan Sörloth’un da bu teklife sıcak bakacağı ifade edildi. Norveçli golcü, 18 takımın mücadele ettiği ve 500’e yakın oyuncunun forma giydiği Süper Lig’de en fazla forma giyen 3 oyuncudan biri oldu.

20 Ağu 2020 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.