Kongreye Kadar Devam!

Başkan Usta ve yönetim dün Trabzon’da olağanüstü toplantında kenetlendi

Usta ve tüm yöneticilerin katıldığı toplantıda, olağanüstü kongreye gitmeme kararı aldı. Yönetim artık sportif ve ekonomik tablonun düzeltilmesi için tek vücut oldu

AYAĞA KALKACAĞIZ

Trabzon’da ‘DEVAM’ kararı… Ligde kötü günler yaşayan bordo-mavililerde Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu dün Trabzon’da olağanüstü toplantıda ‘kongre yok, yola devam’ kararı aldı. Son toplu istifalar ile yönetimde toplam istifa sayısı 10’a çıkarken, geri kalan 12 yönetici ve Başkan Usta’nın katıldığı toplantıda ‘birlik’ mesajı da çıktı. Usta ve yöneticiler, bundan sonra fire vermeden yola devam etmek için söz birliğine varırken, hedef Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak.

DERBİ SEFERBERLİĞİ

G.Saray maçı sonrası kongre için pusuda bekleyen gruplara karşı da artık bir bütün olarak kararlılık mesajı veren Usta ve ekibi, derbiden ne sonuç çıkarsa çıksın olağanüstü kongre kararı almamayı kararlaştırdı. Usta ve ekibi, G.Saray maçı öncesi erkenden Trabzon’a gelip derbiden zaferle çıkılması için takıma moral verilmesi amaçlanıyor. Usta ve ekibi, sportif ve ekonomik olarak Trabzonspor’u ayağa kaldırmak için camianın tüm dinamiklerini harekete geçirmeyi amaçlıyor.

25 Eki 2017 - 10:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.