İşte Trabzon’un operasyon planı

Bordo-mavililer’in kadroda düşündüğü revizyon Onur ve Burak Yılmaz ile kalmayacak

Onur ve Burak’ın yanı sıra Kucka, Ibanez, M.Akbaş, Esteban ve cazip teklif gelirse Sosa ile Olcay da gidebilir. Bu isimlerden para ile takasta oyuncu alınıp, bütçeyi sarsmayacak transfer yapılacak

DEVAMI GELECEK

Trabzon’da yönetim kongreden ‘devam’ kararı ile çıkarsa Ocak’ta takım içi operasyonu genişletecek. Bu doğrultuda kadro dışı bırakılan kaleci Onur ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra önemli isimlerin de listeye eklenerek hem takımın yıllık maliyeti düşürülecek hem de bütçeye göre gençleştirme operasyonu yapılacak. Onur ve Burak’ı para+takas ile elden çıkartmayı düşünen bordo-mavililer, bu yıldızların yanı sıra Kucka, Ibanez ve Esteban ile kesin olarak yollarını ayıracak.

ZİRVE KARARLARI

Sezon başı gitmek isteyen Mustafa Akbaş’ın ayrılmasına bu kez onay verilecek ve bu oyuncu stoper transferinde takasta değerlendirilecek. Kadro yüzü görmeyen Esteban ile Ibanez de Ocak’ta kesin yolcu. Yönetim, Karaman ile kadro planlamasında Sosa’nın yaşı ve maliyeti nedeniyle uygun şartlarda elden çıkartılması, Olcay Şahan’ın da iyi bir teklifte gönderilmesi de yer alıyor. Trabzonspor, bu isimlerin yerine bütçeye uygun genç isimler alarak 3-4 yıllık planlamayı devreye sokacak.

18 Kas 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.