İşte Tello için Trabzonspor'dan istenen rakam!

Süper Lig'de lider olan Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Trabzonspor gerçekleştirmeye çalıştığı Cristian Tello transferi için detaylar belli oldu .

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, yaz aylarından bu yana Real Betis'ten Cristian Tello için görüşmelerini sürdürürken yapılan teklif ve İspanyol ekibinin talep ettiği tutar açıklandı. Süper Lig 'de liderliğini sürdüren Trabzonspor , Gervinho'nun da sakatlığı sonrası yaz döneminden bu yana uğraş verdiği Cristian Tello transferini devre arasında bitirmek istiyor. Trabzonspor'un Real Betis ile görüşmeleri sürse de henüz olumlu sonuç alınabilmiş değil.

2017'de 4 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeliyle Barcelona'dan Ral Betis'e transfer olan Cristian Tello'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sport'un haberine göre Real Betis, devre arasında Tello'yu bonservisiyle elinden çıkarırsa Barcelona'ya %25'lik bir pay ödenmesi gerekiyor.

Barcelona'nın payını da öngören Real Betis, Tello için 2.5 milyon Euro'luk bir bonservis talep etmekte. Trabzonspor'un bu transfer adına 1.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu ve henüz görüşmelerin sonuçlanmadığı aktarılmakta.

27 Kas 2021 - 10:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.