İşte son sihirbaz!

Yattara’dan sonra Trabzon’da şimdi Nwakaeme fırtınası esiyor

Antalya’yı da yıkan adam olan Anthony, Trabzon’un artık yeni sihirbazı oldu.

MÜTHİŞ PERFORMANS

Trabzon’un yeni sihirbazı Anthony Nwakaeme oldu. Bordo-mavililerde Yattara bir döneme damgasını vururken, ondan sonra tribünleri coşturan estetik bir isim gelmemişti. İşte Nwakaeme, Yattara’dan sonra tribünleri coşturan ‘son sihirbaz’ olma yolunda ilerliyor. 1 milyon euroya alınan Nijeryalı oyuncu, attığı 9 gol ve yaptığı 5 asist kadar futbolu ile taraftarın yeni sevgilisi oldu. Nwakaeme’nin

gol attığı 7 maçta Trabzon, 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmezken, 17 puan topladı

KOLBASTI ÖĞRENİYOR

Golleri ve asistleri kadar Antalya maçında Olcay’a attırdığı müthiş golle, saha içerisindeki estetik hareketleri ile Trabzon’un yeni sihirbazı olan Nwakaeme, mütevazi tavrı ile de dikkati çekiyor.

Anthony, “Ben sadece işimi yapıyorum. Görevim takımımın kazanması için gol atmak ya da attırmak. Bunun için sahada elimden geleni yapıyorum” dedi. Antalya maçı sonrası kolbastıya ‘ağrım var’ diye girmeyen Anthony, kolbastı öğrenmek için A.Parmak’tan ders aldığı öğrenildi.

08 Nis 2019 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.