İşte son Fırtına… Aly Malle

Trabzonspor, Balıkesirspor’dan ikinci transferini de yapıyor

Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran ile resmi sözleşme imzalayan Trabzonspor, bir transfer daha gerçekleştirdi. Bordo-mavililer Balıkesirspor’dan Aly Malle ile de anlaşma sağladı. Radyospor’da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, "Aly Malle'nin 2 hafta önce Udinese'den sözleşme opsiyonunu kullandık. Aly Malle'nin transferi konusunda Trabzonspor'la prensip anlaşmasına vardık” dedi.

Dağlı, gelecek hafta Aly Malle'nin Trabzonspor'a transferinin resmiyet kazanacağının altını çizerken, “Balıkesirspor, Aly Malle'nin bir sonraki satışından pay alacak. Bunun dışında sözleşmede oynadığı maç sayısı ve gol sayısıyla ilgili de bonuslar var" ifadelerini kullandı. Sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında oynayan 22 yaşındaki Malili oyuncu bu sezon 20 maçta 4 gol atıp 1 de asist yaptı.

29 May 2020 - 12:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.