İŞTE NEWTON’UN TRANSFER RAPORU

İngiliz teknik adam; Stoper, sol bek, orta saha ve forvet arkasına oyuncu istedi

Trabzonspor’da yeni teknik direktör Eddie Newton işe hızlı başladı… Geride kalan sezonun ikinci yarısında Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in yardımcılığını yapan ve bordo-mavili takımın oyuncu yapısı ile eksik mevkileri hakkında en donanımlı bilgiye sahip olan Newton, transfer listesini hazırlayarak işe başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun teklifini kabul eder etmez, yeni sezon için çalışmaya başlayan Newton’un 4 mevki için transferi olmazsa olmaz olarak gördüğü öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın bordo-mavili takımda görev yaptığı süre boyunca eksikleri tespit ettiği ve stoper, sol bek, orta sahanın yanı sıra forvet arkasına şartlar doğrultusunda transfer istediği öğrenildi. Kupa maçının ardından İngiltere’ye giden ve belirlediği eksik mevkilere buradan oyuncu araştıracak olan Newton, teknik ekibini de oluşturup gelecek hafta Trabzon’a dönecek. Newton, takım içinde gidecek oyuncular hakkında da bordo-mavili kurmaylara rapor verecek.

05 Ağu 2020 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.