İşte Kartal’ı yıkacak 11

Trabzon, Beşiktaş’a karşı farklı bir kadro ile sahaya çıkacak

Trabzon, yarın akşam evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürürken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, derbi için 11’ini şekillendirdi. Cezalı Burak’ın yokluğunda forvet hattında Rodallega’ya şans vermeyi planlayan Çalımbay’ın orta sahada Olcay’ın yerine ise Alanya deplasmanında oyuna girdikten sonra maçın rengini değiştiren Yusuf Yazıcı’ya şans vermesi bekleniyor.

Alanya maçında son anda rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkan Hubocan’ı Durica ile birlikte savunmanın göbeğine yerleştirecek olan Çalımbay, Beşiktaş’ın etkili kanatlarına karşı ‘Novak’ı mı, yoksa Kamil Ahmet’e mi?’ sol bekte şans verme konusunda kararsız. Ancak Başakşehir maçında yaptığı sürpriz gibi Kamil Ahmet’i bu bölgede oynatabileceği de ifade ediliyor.

04 Mar 2018 - 10:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.