İşimiz artık çok daha zor

Karaman: Kazansaydık, çok daha iyi bir duruma gelecektik ama..

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman doğrudan rotasyon olmadığını vurgulayarak, “Zorlanmalara bağlı sıkıntılar olabileceği için böyle bir düşünceye gittik. Onların yerine oynayan oyuncular da her zaman bu takımda yer bulacak ve katkı yapacak isimlerdi. Takımım adına sahadaki mücadeleden memnunum. Öne geçtikten sonra bunu korumalıydık. Kazansaydık, çok daha farklı bir duruma gelecektik. Ancak olmadı. Şimdi grupta Getafe ve Basel bizden daha avantajlı bir konuma geldiler” dedi.

“Basel karşısında galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Yediğimiz basit goller bizim istediğimiz sonuca ulaşmamızı engelledi” diyen Karaman, “Bizim için Krasnodar maçı artık çok önemli bir hale geldi. Bu maçı kazanmamız gerekiyor, gruptaki iddiamızı sürdürmemiz için. Kalan maçlarda işimiz daha zorlaştı. Ancak Krasnodar maçı ile birlikte yeni bir seri yakalamamız durumunda işleri lehimize çevirebiliriz. İnanıyorum ki takımım bundan sonraki maçlarda daha iyi bir performans gösterecek ve bu gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

04 Eki 2019 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.