İlle de Kaan Ayhan

Trabzonspor, Milli stoperin transferi için Hugo’nun taktiğini izliyor.

İlle de Kaan Ayhan
Haber albümü için resme tıklayın

Bordo-mavililer satış opsiyonlu teklifini 3 taksit halinde 5.5 milyon euroya çıkardı ve transferini bitirmek için son aşamaya geldi.

İLLE-DE-KAAN-AYHAN.jpg

Trabzonspor stoper transferinde Kaan Ayhan da ısrarcı. Geçen sezon başında alınan Hugo’nun transferinde izlenen ‘vazgeçtik’ görüntüsünü vermeye çalışan bordo-mavili yönetim, Kaan Ayhan için şartları sonuna kadar zorluyor. Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Kaan Ayhan’ın transfer operasyonunu Asbaşkan Ertuğrul Doğan bizzat yürütürken, mali şartları sonuna kadar zorlayıp, 7 milyon Euro isteyen Sassuolo’ya teklifi 5.5 milyon euroyu çıkardı.

Trabzonspor, Kaan’ı sezon sonuna kadar kiralayıp, sezon sonu zorunlu satış opsiyonlu bir anlaşma yapmayı 5.5 milyon euroyu 3 taksitte ödemeyi amaçlıyor. İtalyan ekibi bu teklifi değerlendirirken, Asbaşkan Doğan’ın İtalya’ya giderek transferi bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Bordo-mavililer, Adana Demir’in stoperi Samet için Yunus Mallı’nın yanında sezon sonu Abdülkadir Parmak’ı takasta verip transferi bitirmeyi amaçlıyor.

16 Oca 2022 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

almanyadan orhan - 5,5 milyon euroya yazik etmeyin.kendi takiminda yedek oynayan birine okadar para verilmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 10:48