İdmanda bile uyuyor!

Bordo-mavililerin Macaristan kampı tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde 3 idmanla sezon hazırlanan futbolcuları, çalışma...

Bordo-mavililerin Macaristan kampı tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde 3 idmanla sezon hazırlanan futbolcuları, çalışma temposu kadar yoran bir faktör de ilk antrenmanın saati. Trabzonspor günün ilk idmanı için 06.30'da sahaya çıkıyor. Yerli futbolcular kendi aralarında askerdeki "Koğuş Kalk" esprisini yapıyor. Daha önce çalıştığı takımlarda da bu idman saatlerini uygulayan Ersun Yanal'ın tercihine en çok yabancı futbolcular şaşırıyor. Deneyimli çalıştırıcı oyuncularını "Bu yüklemeler sezon boyunca çok işinize yarayacak" diyerek öğrencilerine tavsiyeler veriyor. Trabzonspor’da ilk çalışmanın 06.30'da olması Dame N'Doye'u bir hayli zorladı. Senegalli futbolcu, sabah antrenmanı sırasında bir ara gözlerini kapayarak neredeyse uykuya dalıyordu.

05 Tem 2017 - 12:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.