Huzurlarınızda EN ‘BÜYÜK’ TRABZON!

Beşiktaş’ı da eze eze yenip Akyazı’da üç derbiyi de kazanan Trabzon, futbolu ile de mest etti. Gençleri ile göz kamaştıran Fırtına, gelecek yıl için m...

Beşiktaş’ı da eze eze yenip Akyazı’da üç derbiyi de kazanan Trabzon, futbolu ile de mest etti. Gençleri ile göz kamaştıran Fırtına, gelecek yıl için mesajı erken verdi: Şampiyonluk için geliyoruz. Alkışlar Trabzon’a… Beşiktaş karşısında mükemmel bir futbol ile güzel bir galibiyet elde eden bordo-mavililer, Akyazı’da oynadığı 3 derbi maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza attı. G.Saray ve F.Bahçe’den sonra bu sezon Akyazı’daki son maçında Beşiktaş’ı mükemmel bir futbol ile mağlup eden bordo-mavililer, taraftarlarını mutlu ederken, gelecek sezon için de umut aşıladı. Bu sezon 6 derbi maçta sadece hakem katliamı yaşadığı G.Saray maçını kaybeden Trabzonspor, diğer 5 maçta ise 3 galibiyet 2 de beraberlik aldı.

Trabzonspor’un Beşiktaş maçında galibiyeti kadar 90 dakika boyunca keyif veren baskılı futbolu bir anlamda gelecek sezona dair mesaj gibiydi. Ekonomik zorluklar, sakatlıklar ve hakem hataları ile birçok şanssızlık yaşadığı sezonda öz evlatlarının müthiş katkısıyla Avrupa vizesi alan Trabzonspor, gelecek sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacağının sinyalini verdi. Bununla birlikte Trabzon’a gelen büyüklere de şu mesajı verdi: Burası Akyazı buradan çıkış yok…

20 May 2019 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - gelecek sene lobimiz güçlü olmalı sadece futbol oynamak şampiyon olmak için yeterli olmuyor ? bu sene bizi 5-6 maçta hakemler doğradı ? futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti ? uyduruktan endirek vuruş , maç bitmesine rağmen yan hakemin topu oyuna sokuşu ve yenilen gol ? galatasarayın rize maçını haksız kazanması ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:31