Hüseyin mi Messias mı?

Trabzonspor’da savunma yine değişiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, hafta sonu oynanacak olan Rizespor maçında savunmada zorunlu revizyona gidecek. Ligin geri kalan bölümünün büyük çoğunluğunda Campi ve Hüseyin ikilisini birlikte oynatan Çimşir, son haftalarda bu bölgede Campi ve Da Costa’ya görev vermişti. Campi’nin Beşiktaş maçında gördüğü kart ile cezalı duruma düşmesi Çimşir’i de savunmada yeni bir tercih yapmak zorunda bıraktı. Hosseini’nin sakatlığının devam ettiği Trabzonspor’da Çimşir, Rizespor maçında Da Costa’ya partner olarak Messias ya da Hüseyin ikilisinden birini tercih edecek.

25 Şub 2020 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - sanıyorum messias olur ve sezon sonuna kadar de costa messias ikilisi devam eder ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 11:06
02

Ahmet Kaya - en zayıf yerimiz stoperdi ve o zayıf halkalardan biriydi hüseyin. şimdi iki tane stoper alınınca kıymete bindi. bütün spor otoriteleri ilk yarı için stoper sorunundan bahsederken şimdi alınan stoperleri oynatmamak için ya alınanlarda eldekilerden kötü olması gerekir yada çimşirin adam kayırıyor olması gerekir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 11:06
01

TEMEL DOGRU - sayin cimsir defansi bir türlü rayina oturdamadin antremanlarda ortaya cikar artik en iyi defans elemanlarini gerekirse yasli pereirayi kenara al bjk macindaki gibi oynamasinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 11:06