Hugo yoksa Nwakaeme var

Trabzon’da Antalya maçında gol için gözler yine Nijeryalı yıldızda olacak.

Trabzonspor’da cezası nedeniyle Rodallega Antalya maçında forma giyemezken, gözler son maçlarda golleriyle yıldızlaşan Anthony Nwakaeme de olacak. Son üç maçta 4 gol atan toplamda 8 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen Nwakaeme, Antalya maçında takımın yine en büyük gol silahı olacak. Toplam 19 gole katkı yaparsa 100 bin Euro bonus kazanacak olan Nwakaeme, gollerine devam edip hem ödülü kazanmak hem de hedeflediği Milli Takımın kapılarını kendine açmak istiyor.

Nijeryalı golcü, “Son maçlarda iyi sonuçlar aldık. Avrupa hedefimiz yolunda ilerliyoruz. Antalya maçı ile bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Golleri son maçlarda benim atmam önemli değil. Gol atıyorsak bunda tüm oyuncuların katkısı vardır. Tabiki ben yine gol atmak ve attırmak için elimden geleni yapacağım. İnanıyorum ki kalan maçlarda da iyi sonuçlar alıp ligi en iyi yerde bitireceğiz. Taraftarımızın Antalya maçında tribünleri dolduracağına da inanıyoruz” diye konuştu.

01 Nis 2019 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.