Her şeyin ilki vardır!

Trabzon, 20 yıldır hüsran yaşadığı Kadıköy’de bu kez Fener’i yıkmak istiyor

Kadıköy’de en son galibiyetini 1997’de alan bordo-mavililer, yıllardır süren F.Bahçe kâbusunu bu kez bitirmeye kararlı. Kadıköy’de Trabzon’un yine taraftarı olmayacak

1997’DEN BERİ…

Trabzon kâbusu bitirmeye kararlı. Bordo-mavililer, bu sezonun ilk derbisinde deplasmanda kapışacağı F.Bahçe’ye karşı yıllardır süren bir hüsran yaşıyor. Kadıköy’de F.Bahçe’ye karşı tam 20 yıldır galip gelemeyen bordo-mavililer, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Trabzonspor, F.Bahçe’ye karşı deplasmanda en son galibiyetini 23 Ağustos 1997’de 3-1’lik sonuç ile alırken, bundan sonra oynadığı 20 maçta galibiyet mutluluğu yaşayamadı.

12 YENİLGİ VAR

Trabzonspor, söz konusu 20 maçta 12 mağlubiyet 8 de beraberlik aldı. Bordo-mavililer, F.Bahçe karşısında bu zinciri kırmak isterken, sahaya ise sakatlığı bulunan Castillo ve Medjani’den yoksun çıkacak. Bu akşam Kadıköy’de bu oyuncuların dışında Trabzonspor’un başka bir eksiği daha var. O da taraftarı. Bordo-mavililer, alınan karar üzerine bu akşam F.Bahçe deplasmanında yine taraftarından yoksun mücadele edecek. Ama taraftar, bu derbiden takımın zaferle çıkacağına inancı tam.

YANAL Kocaman’a karşı üstün

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un teknik direktörleri arasındaki rekabette, Ersun Yanal'ın Aykut Kocaman'a karşı üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Kocaman'la farklı takımlarla 17 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Yanal'ın ekipleri, Kocaman'ın çalıştırdığı takımlar karşısında 9 galibiyet aldı. Kocaman ise Yanal'ın ekipleri karşısında takımlarıyla 4 kez galibiyet sevinci yaşadı. İki teknik adamın başında bulunduğu takımlar, 6 maçta da berabere kaldı. Kocaman ve Yanal, 16 yıl önce başlayan rekabette yarın 20. randevuya çıkacak.

20 Ağu 2017 - 11:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.