HASTA UYANIYOR

Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçını zor da olsa kazanan Karadeniz Fırtınası, dün akşam MKE Ankaragücü'ne konuktu. Henüz ligde galibiyeti olmayan ba...

Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçını zor da olsa kazanan Karadeniz Fırtınası, dün akşam MKE Ankaragücü'ne konuktu. Henüz ligde galibiyeti olmayan başkent temsilcisi, Trabzonspor'u yenerek hem ilk galibiyetini almak hem de ligin dibinden kurtuluşunun ateşini yakmak istiyordu. Teknik direktör arayışları içerisinde olan MKE Ankaragücü'nün, mutlak kazanmak zorunda olan rakibi karşısında ne yapıp yapamayacağı merak konusuydu. Çünkü, Alanyaspor maçıyla iyi bir görüntü vermeye başlayan Bordo Mavililer, Abdullah Avcı ile oynayacağı ikinci maçını da kazanmak istiyordu.

En arkada Hugo-Edgar ikilisini bozmayan Avcı, orta alanı da Abdülkadir Parmak-Baker ikilisine teslim etmişti. Rakibine pozisyon vermeyen Bordo Mavililer, Lewis Baker'in jeneriklik frikik golüyle ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıya skor avantajıyla giren Trabzonspor oyunu forse ettiyse de, Ankaragücü üzerinde bariz üstünlük kuramadı. Lakin, rakibine de oyun üstünlüğü izni vermedi. Takım savunması konusunda her geçen maç daha iyi bir sınav veren Karadeniz Fırtınası, dün akşam da rakibe her hattını elinden geldiğince kapattı ve maçı kazanmasını bildi. Süper mi oynadı? Hayır. Lakin, yeni bir teknik direktör ile rakiplerden gol yemeden iki de iki yapmak kısa vadede başarıdır. Mücadele eden, maçı bırakmayan, bol pas yapmaya çalışan bir Trabzonspor seyrettik. MKE Ankaragücü, dünkü maçı da kazanamayarak camiasına ümit vermedi, ligin dibindeki serüvenine devam etti.

Bordo Mavililer de gecenin bir tık daha öne geçen oyuncuları Abdülkadir Parmak, Vitor Hugo, süper bir gole imza atan Lewis Baker ve Edgar idi. Abdülkadir Ömür Trabzonspor'a kendine has özel yetenekleriyle yararlı olmalı. Duran topların başına asla geçmemeli. Avcı da, buna izin vermemeli. Afobe ve Ekuban maçın zayıf halkaları olarak göze battı. Özellikle, Afobe takımını forvetsiz oynattı dersek yanlış olmaz. Yerine oyuna giren Djaniny de hiçbir varlık gösteremedi. Kaptan Pereira, takımı için her şeyi yapıyor. Lakin, oyunun son bölümünde takımını eksik bırakarak maçı sıkıntıya soktu. Hasta yavaş yavaş kendine geliyor, uyanıyor. Üç puan büyük moral olsa da, Abdullah Avcı'nın yeni takımında yapacağı çok iş var. Allah kolaylık versin.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

davut sarı - perayranın sinir leri artık son aşamasında bu tür bir psikoloji ile takıma faydadan çok zarar veriyor.kendisiyle vedalaşma zamanı geldi.kenarda kulübede onun gibi hırslı birineihtiyaç olabilir ama sahada kesinlikle değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Kasım 10:14


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler