GZT Giresunspor, Eskişehirspor karşısında üç puan hedefliyor

- Kulüp asbaşkanı Tahsin Çoban:"Her maçımızı kazanabilecek bir takıma sahibiz. Tabii maç maç düşünüp iyi konsantre olmak gerekiyor. Hedefimize ulaşmak için çok çaba sarf ediyoruz"

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 29. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak GZT Giresunspor'da kulüp asbaşkanı Tahsin Çoban, rakipleri karşısında rehavete kapılmadan üç puanı almayı hedeflediklerini belirtti.

Çoban, AA muhabirine, 44 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirmek için çok kritik 6 maçlarının kaldığını söyledi.

Ligin ilk yarısının son 6 maçını da kazandıklarını anımsatan Çoban, "Bunu tekrar yapmamamız için geçerli bir neden yok. Her maçımızı kazanabilecek bir takıma sahibiz. Tabii maç maç düşünüp iyi konsantre olmak gerekiyor. Hedefimize ulaşmak için çok çaba sarf ediyoruz." diye konuştu.

Çoban, Eskişehirspor maçının kolay görünen ama zor bir karşılaşma olduğunu kaydederek, şunları ifade etti:

"Rakip küme düştü ancak buna aldanmamak lazım. Böyle maçlar her zaman zorlu olmuştur. Rakibin durumuna bakmadan çok iyi konsantrasyonla mücadele etmemiz gerekiyor. Eskişehirspor karşısında rehavete kapılmadan üç puan almak istiyoruz. Bu maçı kazanarak alttaki takımlarla da puan farkını korumayı hedefliyoruz. İnşallah taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz."

08 Nis 2021 - 12:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.