Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz

Çaykur Rizespor Başkanı Kartal devre arasını çok iyi değerlendireceklerini söyledi.

Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısını 20 puanla 12.sırada tamamlayan Çaykur Rizespor’da Başkan Hasan Kartal günebakış’a konuştu. İkinci yarıda sadece kendi taraftarlarına değil bütün sporseverlere çok daha iyi bir Rizespor izleteceklerini söyleyen Başkan Hasan Kartal, “İlk yarıda sadece şanssızlıklar değil bazı maçlarda bize karşı yapılan hatalardan dolayı da puan kayıplarımız oldu. Ancak biz her şeyi geride bıraktık. Şu andaki tek hedefimiz ikinci yarıda çok daha iyi bir Rizespor’u izlettirebilmek.” diye konuştu.

Ara transfer dönemini çok iyi değerlendireceklerine de vurgu yapan Başkan Hasan Kartal, transferleri de hocaları İsmail Kartal’ın inisiyatifinde yürütüleceğini belirtti. Başkan Kartal, “Transfer sürecini yönetim olarak bizler, hocamız ve teknik ekiple birlikte istişare halinde yürüteceğiz. Sezon başında yapmış olduğumuz transferlerde elbette yanılma payımız oldu. Ancak ara transfer döneminde aynı hataları tekrarlamamaya çalışacağız. Ve bu anlamda da devre arası transferleri çok daha iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibinin raporları doğrultusunda transfer yapılacağının altını da çizen Başkan Kartal, “Önceliğimiz elbette ki gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntıdan dolayı forvet transferi. Ancak hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yürütülecek. Ve takımın eksik yerlerine gereken takviyeler de yapılacak. İyi bir devre arası transfer süreci olacağını söyleyebilirim. Taraftarlarımız bize güvensin ve inansın” dedi.

02 Oca 2020 - 12:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.