Göztepe teknik direktör Maestro’nun sözlerine Avcı'dan cevap

Mücadele sonunda Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarada bulundu. Abdullah Avcı yaptığı açıklamada “Fenerbahçe maçı da 3 puan bu da...

Mücadele sonunda Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarada bulundu.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada “Fenerbahçe maçı da 3 puan bu da 3 puan. Bir kere çok güzel atmosfer var. Ligin en şiddetli hem içeride hem dışarıda baskı yapan takımıydı. Böyle başlayacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı nasıl kırarız diye çalıştık. 15 dakika yanlış pozisyon aldık. Oyunun o anlarını doğru oynamadık. 15 dakikadan sonra bekte 3’e döndük. 3-2-5 formasyonunu aldık. Hem baskıyı kırdık hem de saha dağılımımız daha doğruydu. 2. yarı 3-2-5 ile başladık. Berat ve Siopis'i oyuna aldık, Dorukhan’ı derinliğe yolladık. Topa sahip olup, oyunu elimizde tuttuk. Böyle maçlarda rakibe 2-3 pozisyon vereceksin, 2. yarıda oyuncu üstünlüğü bizdeydi. Dorukhan ile başladık, Serkan girdi, arkasından Hüseyin Türkmen girdi. Oyun organizasyonlarında tekrar karşılığını alabiliyorsun. Oyun disiplini beraber hareket etme ve kullanabilme bu noktada öne çıkıyor. Bir tane pozisyon verdik, toplamda 3 pozisyon var. Kazanıp dönmek çok önemliydi. Şiddetli baskı yapan ve devamlı orta yapan, değişik oynayan bir takıma karşı oynadık. Kazanarak dönmek bizi mutlu ediyor. Cuma akşamı Rizespor ile oynayacağımız mücadeleye taraftarlarımızı davet ediyoruz. Hep beraber sabır ve desteklerini istedik. Rizespor maçına hazırlanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Göztepe’ye başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Göztepe teknik direktör Maestro’nun sözlerine de cevap veren Avcı “Teşekkür ederiz, yeni geldi. Cesaretli ve baskılı oyun oynatmaya çalışıyor. Herkes dersine çalışıyor ve oynatmaya çalışıyoruz. Oyunu daha doğru oynamaya çalıştık”

23 Eki 2021 - 22:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.