Gözler artık 10.564 üyede

Trabzonspor’da yönetim üyelik aidatlarını ödememeleri nedeniyle önce ihraç ettiği sonra 60 günlük zaman tanıdığı üyelerinden borçlarını kapatmasını be...

Trabzonspor’da yönetim üyelik aidatlarını ödememeleri nedeniyle önce ihraç ettiği sonra 60 günlük zaman tanıdığı üyelerinden borçlarını kapatmasını bekliyor. Aidatlarını ödemedikleri için 10 bin 564 üyenin üyelikten ihraç olmamak için son şansı kullanmaları halinde Trabzonspor’un kasasına yaklaşık 6 milyon TL’lik bir sıcak para girecek. Ancak yönetimin böylesi bir toplu ödemenin zor olması nedeniyle en azından üyelerin yarısının borçlarını kapatmasıyla 3 milyon TL’lik sıcak para sağlamayı umuyor.

25 Mar 2019 - 11:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.