Gomez'de flaş gelişme!

Trabzonsportransfer çalışmalarını sürdürürken adı son dönemde ciddi şekilde anılmaya başlayan PapuGomez'den can sıkan bir haber geldi. Atalanta forma...

Trabzonsportransfer çalışmalarını sürdürürken adı son dönemde ciddi şekilde anılmaya başlayan PapuGomez'den can sıkan bir haber geldi.

Atalanta forması giyen Arjantinli yıldız futbolcuya Roma, İnter ve Fiorentina'nın talip olduğu belirtildi. İtalyan medyasında çıkan haberlerde Gomez'in Roma'ya daha yakın olduğu ancak Conte'nin istemesi nedeniyle İnter'in de yüksek bir teklifle futbolcuya gideceği kaydedildi. Fiorentina'nın ise bu transfer yarışında şansının daha az olduğu yazıldı.

Ayrıca Atalanta'nın Gomez'i kadro dışı bıraksa da rakiplerine futbolcuyu kaptırmamak için İtalya'dan isteyen takımlardan daha yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği, ülke dışından gelecek taliplerden ise daha makul ücretler istediği yazıldı.

İtalya'da gündem konusu olan Papu Gomez için Trabzonspor'un hamle yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

PAPU GOMEZ KİMDİR?

32 yaşındaki Arjantinli futbolcu 10 numara pozisyonunda oynuyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon toplamda 16 maçta 5 gol 4 asist üretti ve hocasıyla yaşadığı problem sonrası kadro dışı bırakıldı. 1.67 boyundaki sağ ayaklı Gomez kariyerinde daha önce Arsenal(Arjantin) , Catania, San Lorenzo ve Metalist forması giymişti. Yetenekli ismin transfermarkt piyasa değeri ise 15 Milyon Euro.

(haber61)

20 Oca 2021 - 16:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.