Gol geçen hanı!

Uğurcan’ın müthiş performansına rağmen Trabzon her maç gol yiyor

Bordo-mavililer, bu sezon lig ve Avrupa’da 15 maçta da gol yerken, geçen yıldan kalan savunma sıkıntısını yine çözemedi

21 GOL YEDİ

Trabzon’un bitmeyen sıkıntısı; gol yeme…Bordo-mavililer, geçen sezon en önemli problemi olan gol yeme hastalığını bu yıla taşırken, şuana kadar ligde ve Avrupa’da oynadığı toplam 15 maçta da kalesini gole kapatamadı. Trabzonspor, ligde oynadığı 8 maçta 17 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü. Bordo-mavililer, Avrupa’da ise şuana kadar çıktığı 7 maçta 11 golü kalesinde görürken, hiçbir müsabakada kalesini gole kapatamadı.

ÇÖZÜLEMİYOR

Trabzonspor, savunmada yaşadığı bu sıkıntı kaleci Uğurcan’ın müthiş performansına da gölge düşürüyor. Bu sezona müthiş bir başlangıç yapan kaleci Uğurcan, kalesinde bir çok maçta devleşirken, yine de her maçta gol yeme hastalığına engel olamıyor. Teknik Direktör Ünal Karaman, savunmada bir çok kez değişim yaparken, buna rağmen bu problemi henüz çözemedi. Trabzonspor’un gol yeme problemi bir çok maçta ya puan kaybetmesine ya da sıkıntılı dakikalar yaşamasına neden oldu.

27 Eki 2019 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

İhsan varlıbaş - Kanatlar her iki taraf çalım yiyor, libero ve stober ağır, orta sağ ve forvet top çalma ve tutma süresi çok az, kısaca rakipler derslerine iyi çalışıyor, antrenmanlarda uygulama yapmıyor mu, sahada uygulansa bu kadar gol yenmez, hakikaten takım bu yıl çok gol yiyor, yazık Uğurcan a kariyerini sarsıyor Ünal hoca önlem al antrenmanlarda uygulamanı yapmayan futbolcuya acıma ve bir daha forma verme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 11:47