Gökhan Saral, "Trabzonspor'un özür dilemesine gerek yoktu"

Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, 4-0 kazanılan Galatasaray maçının ardından skorborda yazılan "Artık sarmıyor" yazısı için özür dilenmesine gerek olmadığını söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından sarı-kırmızılı kulübün, "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısını hatırlatarak şöyle konuştu, "Görev başındaki Galatasaray Yönetimi geçtiğimiz sezon "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısı için Trabzonspor camiasından özür diledi mi? Dilemediler. Bizim yaptığımız onların binde biri bile değil. Bu neyin özrü, niye özür diliyoruz. Kurumsallık diye bir şey var" ifadelerini kullandı.

03 Eyl 2018 - 13:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

08

Sinan Basan - Merhaba.

2017 yılında Korkuteli imam hatip lisesi inşaatı yapım işinde dolandırdığı mağdurlardan biriyim. Yaptığımız iş karşılığında paramızı ödemediği gibi bizden tehdit ile aldığı teminat senedini icra ya vermiş 3 çocuğumun vebalini almıştır. Sizinle bağlantısı var mı yokmu tam olarak bilmiyorum ancak olduğu bilgisini aldım. Yaptığı bu sahtekarlığı düzeltmesi adına bu mesajı yazıyorum. Koskoca saral ailesi bir inşaat işçisinin ve 3 çocuğunun vebali altında yüksek binalar inşa ederken mutlu mu ve vicdanları rahat mı merak ediyorum. Ankara 20. İcra dairesi 2022/3280 nolu dosya üzerine inşa ettiğiniz bu binalar 3 çocuğumun ahı ile size mutluluklar vermeyecektir bunu bilesiniz. Sizin de çocuklarınız var ve bu duruma sessiz kalıyorsanız emeği geçen herkesin Allah katında hesabını soracağımı bu mübarek ramazan ayında bilin istedim. 2017 yılında 60 bin TL alacağımı ödemediği gibi teminat senedi diye aldığı 80 bin TL senedi icra ya koyan bir sahtekar Saral ailesinin soyadını lekelemiştir. Oysaki biz saral ailesini mert dürüst sözünün eri ve gariban dostu olarak tanımıştık. Gökhan saral adlı şahıs nedeniyle Hakkım Saral ailesine haramdır. Hesabımız mahşere de kalsa Allah katında mutlaka sorulacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 04:33
07

Mustafa YILMAZ - saral'a katiliyorum. ağzına sağlik diyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44
06

eray - hayrettin hacısalihoğlu sen konuşma Allah aşkına...

adamsın gökhan saral

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44
04

kürşat - hak veriyorum, gsye anladığı dilden cevap vereceksin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44
03

Oflu Ömer - doğru söylüyorsunuz ama h.salihoğlu öyle demiyor.hemen özür peşine düşmüş.trabzonsporun büyüklüğünü şahsen daha anlamamış.galatasaray bize özür borçluyken, h.salihoğlu neyin peşinde acaba.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44
02

Bünyamin paşa - şikegilerden özür dilenmez galata saray trabzondan özür dilesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44
01

Aynen öyle kardeşim herşey den bizim özür diliyoruz yahu hayret bi şey - YAV ARKADAŞ HERŞEYDEN BİZMİ ÖZÜR DİLİCEZ NE OLMUŞ YANİ DAHA SARMUYOR DOĞRU SARMUYOR SEN

(7) KİŞİ KALMIŞ TAKIMA OLEY ÇEKTİRİP DALGA GEÇTİRİYODUN GECİN BUNLARI GECİN AĞASAR SELAMLAR SEVGİLER

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Eylül 13:44