Gerçek Trabzon’u geri getireceğiz

Çalımbay: Savunma ile birlikte hücumu da iyi yapmalıyız

Çalımbay “Kayseri’de savunmada iyi bir görüntü vardı ama hücumda bu kez yoktuk. Trabzon iki yönü de iyi yapmalı, yapacak da. Milli aradan sonra gerçek Trabzon’u geri getirmeye çalışacağız” dedi

SAVUNMA İYİ DE

Çalımbay Trabzon’dan umutlu. Kayserispor karşısında kötü futbola ve iki puan kayba rağmen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldıracaklarına inandığını ifade ederek, “Bu maçta savunma yönünden iyi bir görüntü verdik. İlk kez bir maçta gol yemedik. Buna sevinmiyoruz ama sıkıntılı bölgedeki olumlu yöne gidiş umut verici. Trabzonspor savunma ile birlikte hücumu da etkili yapmalı, yapacaktır da. Bunun için çok çalışacağız” dedi.

DEVREYE KADAR

Çalımbay, savunmanın Kayseri’de ortaya koyduğu dirence rağmen hücumda etkinlik sağlamamaları nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını ifade ederek, “Belki iki sakatlık nedeniyle zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kalmasak, durum farklı olabilirdi. Çünkü hücum yönüne müdahale edecektik ama buna imkan olmadı. İlk yarıda kalan 6 maçımızda iyi sonuçlar alarak devreye en iyi noktada girmek istiyoruz. Gerçek Trabzon’u ortaya çıkaracağız” dedi.

06 Kas 2017 - 11:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sana inaniyor ve güveniyorum atom karinca yolunuz acik osun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 11:47