Galtier Yusuf'u cezalandırıyor mu?

Kendi sahasında Monaco'yu konuk edecek olan Lille'de teknik direktör Christophe Galtier'in Yusuf Yazıcı'yı yine yedek bırakması sosyal medyada tartışm...

Kendi sahasında Monaco'yu konuk edecek olan Lille'de teknik direktör Christophe Galtier'in Yusuf Yazıcı'yı yine yedek bırakması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Lille'nin son oynadığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında Sparta Prag maçında oyundan çıkarken teknik direktör Christophe Galtier ile anlaşmazlık yaşayan Yusuf Yazıcı'ya hocasından uyarı gelmişti. Maç sonrasında Yusuf Yazıcı'nın tepkisi ile ilgili konuşan Galtier, "Maça konsantre olmak başka şey, kızgınlık başka şey. Bunu Yusuf Yazıcı ile aramızda ve sessiz bir biçimde halledeceğiz. Sahadan çıkıyorsa buna saygı göstermeli. Sebebi her ne olursa olsun. Yusuf Yazıcı'yı çıkardım ve yerine Burak Yılmaz'ı aldım, o da 2 gol attı." ifadelerini kullanmıştı.

YEDEK BIRAKTI!

Lille'nin kendi sahasında Monaco'yu konuk edeceği karşılaşmanın ilk 11'leri açıklanırken Yusuf Yazıcı yine yedek bırakıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla gündem olarak manşetleri süsleyen ve Fransa'nın kurtarıcısı olarak gösterilen 23 yaşındaki orta saha Yusuf Yazıcı'nın Christophe Galtier tarafından ısrarla yedek bırakılması sosyal medyada da tartışma konusu yarattı. Lille, Monaco karşısında Maignan, Djalo, Botman, Fonte, Reınıldo, Andre, Soumare, Bamba, İkone, Burak Yılmaz, David ilk 11'i ile mücadele edecek. Öte yandan yedek bırakılan Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 9 gol 2 asistlik performans sergiledi.

06 Ara 2020 - 15:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.